crm afkorting
Wat is CRM Definitie CRM software CRMsystemen.nl.
CRM box: alles over CRM selectie. De CRM box is de meest gebruikte informatiebron bij de selectie van CRM software. Samengesteld door het ICT informatiecentrum en bedoeld voor iedere organisatie die een nieuwe CRM oplossing overweegt. Vraag de CRM box hier online aan.
Wat is CRM? Vergelijk Online CRM.
Gratis niet-online CRM. Vergelijk Online CRM. Alles over het vergelijken van online Customer Relationship Management software Onafhankelijk Eerlijk Objectief. Wat is CRM? Wat betekent CRM? Het is een afkorting die staat voor Customer Relationship Management Wikipedia; het beheren van uw klantrelaties.
Customer Relationship Management CRM Afkorting.
Marketing Real Life. Kies hier de beginletter van de term die je zoekt.: Home Horizontale diversificatie Woordenboek Woordenboek Customer Relationship Management CRM Afkorting. bedrijfsstrategie die zich richt op het realiseren van bedrijfsdoelstellingen en het creëren van een lange termijn relatiemarketing.
Customer Relationship Management CRM Opleidingen, trainingen cursussen Intermediair.nl.
De context waarin de afkorting CRM wordt gebruikt is meestal die van CRM-systeem' een softwarepakket voor het beheren van klantgegevens en interacties met klanten. De term CRM werd pas eind jaren 90 geïntroduceerd. Inmiddels zijn er in Nederland enkele honderden CRM-systemen en is er een opkomende trend om deze online te gebruiken.
Wat betekent de afkorting CRM? Afkortingen.nu.
Eenvoudig definities van afkortingen opzoeken. Wat betekent CRM? Voor de afkorting CRM is 1 definitie beschikbaar.: Customer Relationship Management. Geen onderdeel van een categorie. Mogelijk is op Wikipedia meer informatie over CRM beschikbaar. Copyright 2018 Afkortingen.nu. Een initiatief van Whirlwind Internet.
CRMCustomer Relationship Management Afkorting.
CTR Anglicisme: Click through rate Afkorting. CV: Commanditaire Vennootschap Afkorting. Home CRMCustomer Relationship Management Afkorting. CRMCustomer Relationship Management Afkorting. bedrijfsstrategie die zich richt op het realiseren van bedrijfsdoelstellingen en het creëren van een lange termijn relatiemarketing. c Economie Leer Kracht Website door beans.media Ontwerp: i-3.
Wat is CRM software? BrixCRM.
CRM is de afkorting voor Customer Relationship Management. Dit is echter nog een ietwat vaag begrip. Wat houdt CRM precies in, wat is het nut van CRM software, waarom is het in deze tijd zo belangrijk en wat heeft het met ERP te maken?
CRM Vertaling Frans-Nederlands.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: CRM DE CRM EN CRM ES. Vertalingen CRM FRNL. CVG Afkorting; CRM Afkorting. Bronnen: ICT-Woordenboek; Download IATE, European Union, 2017.
CRM verwarring: De dubbele betekenis van de term CRM Nederlands Kenniscentrum.
CRM verwarring: De dubbele betekenis van de term CRM. admin 9 mei, 2014 Customer relationship management CRM, ICT, Tips. Het begrip CRM wordt door verschillende mensen steeds meer gebruikt. Maar wat is CRM tegenwoordig eigenlijk? Voor de meeste mensen betekent CRM precies waar de afkorting voor staat: klantrelatiemanagement.
Wat is CRM? Customer Relationship Management Systeem.
Wat is CRM? Wat is CRM? De afkorting CRM staat voor Customer Relationship Management. In een CRM systeem wordt waardevolle informatie van je relaties vastgelegd. Door CRM succesvol in te zetten creëer je meer kansen die je beter kunt opvolgen.
Wat is CRM? Customer Relationship Management Salesforce Nederland.
CRM stelt je in staat om je te richten op de relaties van je bedrijf met personen, of dit nu klanten, servicegebruikers, collega's' of leveranciers zijn. Vaak wordt de grootste winst op het gebied van productiviteit geboekt als je CRM niet alleen als verkoop en marketingtool gebruikt, maar op je volledige bedrijf toepast, van de HR en de klantenserviceafdeling tot het beheer van de toeleveringsketen.
crm programma ERP software crm afkorting.
Het behouden van klanten is al even belangrijk als het aantrekken van nieuwe! Dit is de afkorting voor Customer Relationship Management. Customer Relationship Management CRM Afkorting. CV: Commanditaire Vennootschap Afkorting. Home CTR Anglicisme: Click through rate Afkorting Woordenboek Woordenboek Customer Relationship Management CRM Afkorting.

Contacteer ons

Meer resultaten voor crm afkorting