sugarcrm open source
SugarCRM Community Edition GratisSoftware.nl Downloads.
Gemiddelde: 5.3 24 stemmen. SugarCRM Community Edition is de gratis variant van de populaire, commerciële customer relationship management software. SugarCRM wordt door tienduizenden organisaties wereldwijd gebruikt en is ideaal voor klantbeheer in kleine tot middelgrote organisaties. SugarCRM heeft de volgende mogelijkheden.:
Sugar CRM Downloaden Gratis CRM Software.
Sugar CRM is open source Customer Relationship Management software die u gratis kunt downloaden. SugarCRM is een compleet CRM pakket voor zowel kleine, middelgrote en grote organisaties. De basis CRM functionaliteit omvat ondermeer verkoopteam automatisering, marketing campagnes, ondersteuning van cases, project management, kalender systemen en meer. SugarCRM Community Edition is de gratis versie van dit programma.
SugarCRM Open Source Customer Relationship Management.
Het onder controle hebben van de klantervaring, klantrelatie en de waardering van de klant voor het bedrijf staat centraal. SuiteCRM: de Open Source opvolger van SugarCRM CE. Nederlandse taalpakket SugarCRM 6.5.x beschikbaar voor download. Nederlandse taalpakket SugarCRM voortgezet door Prudento.
Review: open source SugarCRM is uitgebreid en gebruiksvriendelijk CloudTools.nl online software en SaaS.
Home CRM Marketing Review: open source SugarCRM is uitgebreid en gebruiksvriend. Review: open source SugarCRM is uitgebreid en gebruiksvriendelijk. 29 nov 2010 2229: Gabor Landman. Hoe beoordelen wij? SugarCRM is een open source CRM pakket. Het relatiebeheerpakket is overzichtelijk en werkt erg prettig en intuïtief.
SuiteCRM: de Open Source opvolger van SugarCRM CE.
SuiteCRM: de Open Source opvolger van SugarCRM CE. SugarCRM Communitie Edition wordt helaas niet langer actief onderhouden door SugarCRM Inc. Zie het statement van SugarCRM door Clint Oram hieronder. Omdat De Community Edition van SugarCRM onder een Open Source Licentie viel was het mogelijk om de code te Forken" en door te gaan onder de naam.:
NS Stations operationeel met SugarCRM Open Source.
NS Stations operationeel met SugarCRM Open Source. NS Stations, onderdeel van de Nederlandse Spoorwegen, heeft in haar zoektocht naar een geschikte relatiebeheer oplossing gekozen voor SugarCRM Open Source. Op dinsdag 4 oktober 2011 is de door OpenSesame ICT geïmplementeerde omgeving live gegaan.
SugarCRM Wikipedia.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Ga naar: navigatie, zoeken. SugarCRM is een softwarebedrijf uit Cupertino in Californië. Het bedrijf is bekend van Sugar, een opensource CRM-systeem. Externe link bewerken. Zie de categorie SugarCRM van Wikimedia Commons voor mediabestanden over dit onderwerp.

Contacteer ons

Resultaten voor sugarcrm open source